Loading...

Searching talent in management

Honderden kmo’s en grote bedrijven rekenen al 50 jaar op Unique als hr-partner voor werving en selectie, projectsourcing, payroll, juridisch advies en meer.


Searching Talent in Management

Middle management profielen verstevigen de fundamenten van een organisatie. Van teamleiders tot marketingmanagers: stuk voor stuk ervaren professionals, die visionaire bedrijfsstrategieën implementeren en ambitieuze doelen realiseren. Daar leggen we ons met Unique Select volledig op toe. Met deze nieuwe businesslijn engageren we ons voor de rekrutering van middle management profielen.

Unique Select onderdeel van RGF Staffing

In 2016 is USG People onderdeel geworden van Recruit Group, beursgenoteerd in Tokyo, met een wereldwijd multi-brand HR-Services netwerk. Onze Belgische organisatie heeft binnen de groep altijd zelfstandig geopereerd met een eigen herkenbare identiteit voor elk van onze merken. Zo kan elk merk zich volledig focussen op de behoeften van zijn klanten, ieder in zijn eigen marktsegment en vanuit specifieke expertise. Deze multibrandstrategie blijven we onveranderd voortzetten.

Ontdek de Unique groep  

De Unique-groep bestaat uit 3 sterke merken, elk met hun eigen focus: UniqueUnique CareerExpress Medical. Ze huizen onder de internationale vleugels van RGF Staffing, een klinkende naam in het Europese hr-landschap. In België bekleedt RGF Staffing de tweede marktpositie in onze sector en maakt deel uit van het beursgenoteerde Recruit Group, één van de grootste hr-dienstverleners ter wereld. Voldoende ervaring in huis dus!


Onze locaties

Unique Select is werkzaam in gans België vanuit kantoren in Hasselt & Mont-Saint-Guibert. Dankzij het uitgebreide kantorennetwerk van Unique, met meer dan 50 kantoren over gans Vlaanderen, bieden wij jou de beste service.

Onze consultants

Neem eenvoudig contact op met onze consultants.