Loading...

Focus met resultaat

Unique Select heeft haar start niet gemist. De nieuwe businesslijn van Unique, die focust op de rekrutering van middle management en strategische profielen, werd gelanceerd midden in de coronapandemie, maar scheert hoge toppen. Door haar gerichte aanpak slaagt de hr-pionier erin om op korte termijn de ideale kandidaat te vinden die matcht met de functie, met de bedrijfscultuur én met het team. Omwille van het grote succes kan een uitbreiding niet uitblijven.

Een gerichte aanpak die haar vruchten afwerpt

Met Unique Select boort Unique, hr-dienstverlener gespecialiseerd in uitzendarbeid, werving, selectie en projectstaffing, bewust een specifiek kandidatensegment aan. Veel ondernemingen en vooral kmo’s kennen momenteel een aanzienlijke groei en investeren in sterke middle management profielen. Deze professionals vertalen de bedrijfsstrategie naar de werkvloer en leggen zo de fundamenten voor klinkende resultaten. Daar speelt Unique Select soepel op in. Een grensverleggende piste, want geen enkele concurrent mikt enkel en alleen op middle management profielen.

“Laat de middle manager te wensen over? Dan kan het operationele team niet optimaal functioneren en blijft verdere groei uit. De juiste professional op de juiste plaats, is cruciaal in een ambitieus bedrijf.” – Myrthe De Pauw, Unit Manager Antwerpen/Limburg.

Rekrutering op maat van kandidaat en klant

Met een persoonlijke en mensgerichte aanpak maakt Unique Select het verschil. Het authentieke profiel van de kandidaten vormt daarbij steeds het startpunt. Tijdens een diepte-interview dompelen ervaren recruiters zich volledig onder in hun voorkeuren en vaardigheden. Middle management profielen hebben immers al meerdere werkjaren op de teller en weten goed wat ze willen in hun volgende job. Met deze inzichten in het achterhoofd bouwt Unique Select de brug tussen werknemer en werkgever. Gericht maatwerk dat in de smaak valt bij alle betrokkenen!

Een schot in de professionele klantenroos

Ook ondernemingen koesteren concrete verwachtingen. In tijden van digitalisering en hybride werkvormen, moeten zij sneller dan ooit schakelen. In deze context spelen middle management profielen, met een rugzak vol waardevolle ervaring, een sleutelrol. Dankzij een 360°-intakegesprek weet Unique Select perfect wat voor collega de klant zoekt. De hr-partner legt alle puzzelstukjes bij elkaar en selecteert de meest geschikte kandidaten, die naadloos beantwoorden aan de professionele noden.

Pilootproject wordt een blijver 

Unique Select startte oorspronkelijk als een proefproject, maar al snel werd duidelijk dat de dienst een vaste waarde wordt in het aanbod. Daarom creëerde Unique een apart merk en worden de gespecialiseerde teams uitgebreid. Zo groeit het kantoor in Limburg naar drie medewerkers, terwijl de vestiging in Antwerpen binnenkort vier teamleden telt.  Én staat er dit jaar nog een uitbouw naar Vlaanderen en Brussel op de planning.  Met deze uitbreiding wil de hr-dienstverlener aan de grote vraag tegemoetkomen.

“Unique Select zette zich vanaf de eerste minuut sterk in de markt. Bij beide partijen, zowel bedrijven als kandidaten, is er nood aan deze specifieke expertise. We zijn gestart met twee kantoren in Limburg en Antwerpen, en investeren de komende maanden in extra vestigingen in Vlaanderen, Brussel en Wallonië.” – An Aelbrecht, Algemeen Directeur Unique 

Over Unique

Als hr-dienstverlener is Unique een gevestigde waarde in België. Het merk bundelt vijf sterke spelers: Unique, Unique Career, Unique Select, Express Medical en Receptel. Samen tellen ze 700 medewerkers die zich dagelijks engageren om kmo’s te ondersteunen en ontzorgen op alle hr-vlakken: werving en selectie, projectsourcing, juridisch advies, payroll … Meer informatie op www.uniqueselect.be en  www.unique.be.